Rijperduin

Comfortabel wonen in een zelfstandige zorgwoning in Rijperduin 

Appartementencomplex Rijperduin (2007) ligt naast woonzorgcomplex De Rijp in Bloemendaal. Het complex bestaat uit 34 koopappartementen (particulier eigendom) en 37 huurappartementen (sociaal en vrije sector) met een ondergrondse parkeergarage. De huurappartementen zijn eigendom van Kennemerhart.

Appartementen

De driekamerappartementen variëren in grootte van 65 m2 tot 80 m2. Er zijn drie appartementen van 115 m2. Alle appartementen zijn voorzien van een privé buitenruimte. Het complex is voorzien van twee liften, zowel bij de hoofdentree als aan de achterzijde van het complex. De gangen en appartementen zijn rolstoel toe- en doorgankelijk. Er is een ondergrondse parkeergarage, waar een beperkt aantal plaatsen te huur is en er is de mogelijkheid om fietsen te stallen.

De huurprijzen variëren van € 750 tot € 1.950 (exclusief bijkomende leveringen en diensten van € 90). Alle appartementen hebben een eigen meterkast met nutsaansluitingen voor gas- en elektra. De kosten voor het waterverbruik zijn in het voorschot van de servicekosten inbegrepen.

Klik hier voor informatie over de plattegronden van het complex en de appartementstypen.

Aanvullende diensten

Bewoners van Rijperduin kunnen tegen vergoeding en naar wens op een gemakkelijke manier gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen woonzorgcentrum De Rijp. Er is altijd de prettige zekerheid van hulp als er (wat) meer zorg nodig is.

Hier kunt u tussen de middag in het restaurant terecht voor een koude of warme maaltijd. Overdag bent u uiteraard welkom om een kopje koffie of iets anders te nuttigen. Ook kunt u hier terecht voor een bezoek aan de kapper (op afspraak), deelnemen aan gezamenlijke activiteiten of gewoon lekker aanschuiven aan één van de tafels in het restaurant of heerlijk 's zomers in de tuin. Heeft u hier  behoefte aan, dan maakt u eenvoudig een afspraak met een cliëntadviseur om eventuele aanvullende zorgwensen te bespreken.

U kunt bij Kennemerhart verschillende aanvullende diensten afnemen. Naast verzorging, medische zorg en behandeling, kunt u daarbij denken aan zaken zoals alarmopvolging, maaltijden aan huis en huishoudelijke hulp. 

Volledig Pakket Thuis (VPT)

Woont u (binnenkort) in een van de zorgwoningen van Rijperduin en wilt u zelfstandig blijven wonen? Rijperduin biedt een Volledig Pakket Thuis (VPT) aan. VPT bevat een breed scala aan zorg- en welzijnsmogelijkheden. Dit kan u helpen als u ondersteuning nodig heeft. Het grootste voordeel is dat u, met ondersteuning van uw mantelzorger(s) en van zorgmedewerkers, gebruik kunt maken van de faciliteiten van Kennemerhart via de naastgelegen (woonzorg)locatie. Lees hier meer over VPT.

Interesse in huren via Kennemerhart?

Als u een appartement in Rijperduin wilt huren, huurt u dit via Kennemerhart. De zorg en service die u nodig heeft, ontvangt u ook van Kennemerhart. De zelfstandige huurwoningen worden met voorrang toegewezen aan kandidaten die ook zorg nodig hebben (bijvoorbeeld WMO, Zorgverzekeringswet of Wet langdurige zorg) en voldoen aan de inkomensvoorwaarden. Klik hier voor meer informatie over de toewijzingscriteria.

Wilt u weten of het mogelijk is een zorgappartement te huren in Rijperduin? Of bent u benieuwd wat uw eigen bijdrage voor de zorgkosten is? Met de rekentool van Kennemerhart krijgt u direct een indicatie van uw eigen bijdrage én uw besteedbaar inkomen.

Heeft u interesse? Dan kunt u contact opnemen met cliëntservice via e-mail clientservice@kennemerhart.nl of via telefoonnummer 023 5 214 214 (op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur bereikbaar)

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

Rijperduin

Bloemendaalseweg 136
2061 SE Bloemendaal

Rekentool

Toewijzingscriteria