Welzijn

Om het leven voor u nog aangenamer en gemakkelijker te maken en om uw welzijn te verhogen, biedt Kennemerhart een aantal diensten aan. Zowel bewoners van de woonzorgcentra, als bewoners van de aanleunwoningen en wijkbewoners kunnen gebruik maken van deze diensten.

Activiteiten

Voor bewoners van de woonzorgcentra en verpleeghuizen organiseren we iedere maand verschillende activiteiten. Van een high tea tot bloemschikken, van een optreden tot een uitje naar bijvoorbeeld het strand. Een aantal activiteiten is voor de bewoners gratis, voor andere vragen we een kleine bijdrage. Dat verschilt per activiteit.

Ook voor bewoners van de aanleunwoningen

Als bewoner van de aanleunwoningen en als bewoner van de wijk kunt u deelnemen aan de activiteiten die Kennemerhart in de verpleeghuizen organiseert. Tegen betaling van een kleine bijdrage kunt u onze activiteiten, zoals het bijwonen van een optreden deelnemen. Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met de receptie van de woonzorgcentra.

Praktische hulp

Om uw leven te vergemakkelijken kunt u praktische hulp inhuren. Dit kan voor bijvoorbeeld uw boodschappen, begeleiding bij een bezoek aan het ziekenhuis of aan vrienden of hulp bij uw administratie. Hiervoor werken we samen met vrijwilligers en andere organisaties waar we u naar door kunnen verwijzen. Voor meer informatie verwijzen wij naar de cliëntservice.

Deel deze pagina: