Locaties voor kort verblijf

Kennemerhart heeft drie locaties waar u kunt revalideren of tijdelijk verblijven. In Haarlem-Noord is dat Zorgcentrum Schoterhof, in Haarlem-Centrum de Janskliniek en in Zandvoort afdeling de Zandhoeve in woonzorgcentrum Huis in de Duinen. Op alle locaties bent u welkom na zowel een ziekenhuisopname of vanuit de thuissituatie. De drie locaties bieden ook palliatieve zorg.

Schoterhof

Schoterhof is niet meer weg te denken uit Haarlem-Noord. De negen verdiepingen tellende woontoren dankt zijn naam aan de plek waar hij staat. Voormalig Schoten was tot 1927 een zelfstandige gemeente die later opging in Haarlem. Maar hoewel de naam verwijst naar vervlogen tijden, is Schoterhof een eigentijds zorgcentrum. De locatie biedt verder plaats aan een uitstekend restaurant, een winkeltje, een bibliotheek en een kapsalon. Op Schoterhof kunt u revalideren of tijdelijk verblijven in een tweepersoonskamer (met ruimte voor privacy) en gedeelde badkamerfaciliteiten. 

De Janskliniek

De Janskliniek bevindt zich in het historische hart van Haarlem op loopafstand van het station en de Grote Markt. De Janskliniek is een toegankelijke woonlocatie die ruimte biedt aan 90 bewoners. In de Janskliniek bevindt zich een restaurant, waar bewoners mét of zonder hun bezoek koffie kunnen drinken of (iets) kunnen eten. De locatie beschikt ook over een kapsalon. Twee prachtige binnentuinen – waar de bewoners heerlijk buiten kunnen zijn en anderen kunnen ontmoeten – maken deze prettige locatie compleet. In de Janskliniek heeft u een eigen kamer met gedeelde badkamerfaciliteiten.

Huis in de Duinen

Revalidatiedeling de Zandhoeve is afgelopen jaar verhuisd van Huis in de Duinen naar A.G. Bodaan.

A.G. Bodaan

Revalidatiedeling de Zandhoeve is afgelopen jaar verhuisd van Huis in de Duinen naar A.G. Bodaan. Hier biedt Kennemerhart onder andere revalidatiezorg, kort verblijf en palliatieve zorg. Voor meer informatie over deze vormen van zorg kunt u contact opnemen met het aanmeldpunt revalidatie via 088 0404102.

Revalidatie binnen de locaties

De revalidatielocaties beschikken over moderne afdelingen voor geriatrische revalidatie. De oefenruimtes zijn voorzien van materialen die passen bij uw mogelijkheden. Zo hebben home-trainers bijvoorbeeld een extra lage instap en kan de loopband extra voorzichtig starten zodat u veilig kunt trainen.

Tijdens uw revalidatie kunt u deelnemen aan een activiteitenprogramma, waarin u steeds wordt uitgenodigd zelfstandig te functioneren. De revalidatie van Kennemerhart werkt volgens de laatste inzichten. Een gespecialiseerd team van artsen, behandelspecialisten, verpleegkundigen en verzorgers zorgen er samen met u voor dat u zo snel mogelijk weer naar huis kunt.


Deel deze pagina: