Locaties voor kort verblijf

Kennemerhart heeft twee locaties waar u kunt revalideren of tijdelijk verblijven. In Haarlem-Centrum is dat de Janskliniek en in Bentveld afdeling de Zandhoeve in woonzorgcentrum A.G. Bodaan. Op alle locaties bent u welkom na zowel een ziekenhuisopname of vanuit de thuissituatie. Deze locaties bieden ook palliatieve zorg.

De Janskliniek

De Janskliniek bevindt zich in het historische hart van Haarlem op loopafstand van het station en de Grote Markt. De Janskliniek is een toegankelijke woonlocatie die ruimte biedt aan 90 bewoners. In de Janskliniek bevindt zich een restaurant, waar bewoners mét of zonder hun bezoek koffie kunnen drinken of (iets) kunnen eten. De locatie beschikt ook over een kapsalon. Twee prachtige binnentuinen – waar de bewoners heerlijk buiten kunnen zijn en anderen kunnen ontmoeten – maken deze prettige locatie compleet. In de Janskliniek heeft u een eigen kamer met gedeelde badkamerfaciliteiten.

A.G. Bodaan

In de Bodaan, een mooie woonzorglocatie van Kennemerhart in Bentveld, bevindt zich afdeling de Zandhoeve. De Zandhoeve biedt een optimaal klimaat om te revalideren en te herstellen. De afdeling is op de begane grond en heeft verschillende terrassen. Alle medische voorzieningen en faciliteiten zijn voorhanden. De locatie biedt verder plaats aan een uitstekend restaurant, een winkeltje, een ontmoetingscentrum en een kapsalon.

De afdeling beschikt over 20 eenpersoonskamers. In sommige gevallen wordt de badkamer gedeeld met één andere revalidant. De kamers voor palliatieve zorg zijn ruim genoeg voor familie om te kunnen blijven slapen.

Revalidatie binnen de locaties

De revalidatielocaties beschikken over moderne afdelingen voor geriatrische revalidatie. De oefenruimtes zijn voorzien van materialen die passen bij uw mogelijkheden. Zo hebben home-trainers bijvoorbeeld een extra lage instap en kan de loopband extra voorzichtig starten zodat u veilig kunt trainen.
Tijdens uw revalidatie kunt u deelnemen aan een activiteitenprogramma, waarin u steeds wordt uitgenodigd zelfstandig te functioneren. De revalidatie van Kennemerhart werkt volgens de laatste inzichten. Een gespecialiseerd team van artsen, behandelspecialisten, verpleegkundigen en verzorgers zorgen er samen met u voor dat u zo snel mogelijk weer naar huis kunt.

Deel deze pagina: