De Roos

Comfortabel wonen in een zelfstandige huurwoning in De Roos

Appartementencomplex De Roos ligt in het hart van de Haarlemse wijk Rozenprieel. U woont dan op een steenworp afstand van de Haarlemmerhout en het gezellige centrum van Haarlem. Het complex bestaat uit 72 appartementen voor één of twee personen.

Appartementen

De tweekamerappartementen hebben een grootte van ongeveer 60m2. De ruime woonkamer heeft een half open keuken. Daarnaast beschikt u over een slaapkamer en een badkamer met douche en toilet. De meeste woningen hebben een balkon. Vanuit uw appartement heeft u uitzicht op de binnenplaats of de Wintertuin.

Het complex is voorzien van een lift. De gangen en appartementen zijn rolstoel toe- en doorgankelijk.

Aanvullende diensten

Bewoners van zelfstandige woningen kunnen tegen vergoeding en naar wens op een gemakkelijke manier gebruik maken van de faciliteiten in De Roos. Er is altijd de prettige zekerheid van hulp als er (wat) meer zorg nodig is.

Hier kunt u tussen de middag in het restaurant terecht voor een koude of warme maaltijd. Overdag bent u uiteraard welkom om een kopje koffie of iets anders te nuttigen. Ook kunt u hier terecht voor een bezoek aan de kapper (op afspraak), deelnemen aan gezamenlijke activiteiten of gewoon lekker aanschuiven aan één van de tafels in het restaurant. Heeft u hier behoefte aan, dan maakt u eenvoudig een afspraak met een cliëntadviseur om eventuele aanvullende zorgwensen te bespreken.

U kunt bij Kennemerhart verschillende aanvullende diensten afnemen. Naast verzorging, medische zorg en behandeling, kunt u daarbij denken aan zaken zoals alarmopvolging, maaltijden aan huis en huishoudelijke hulp.

Volledig Pakket Thuis (VPT)

Woont u (binnenkort) in een van de huurwoningen van De Roos en wilt u zelfstandig blijven wonen? De Roos biedt een Volledig Pakket Thuis (VPT) aan. VPT bevat een breed scala aan zorg- en welzijnsmogelijkheden. Dit kan u helpen als u ondersteuning nodig heeft. Het grootste voordeel is dat u, met ondersteuning van uw mantelzorger(s) en van zorgmedewerkers, gebruik kunt maken van de faciliteiten van Kennemerhart via de naastgelegen (woonzorg)locatie. Lees hier meer over VPT.

Interesse in huren via Kennemerhart?

Als u een appartement in De Roos wilt huren, huurt u dit via Pré Wonen. De zorg en service die u nodig heeft, ontvangt u van Kennemerhart. Kennemerhart kan kandidaten voordragen aan Pré Wonen.

Wilt u weten of het mogelijk is een huurappartement te huren in De Roos? Of bent u benieuwd wat uw eigen bijdrage voor zorgkosten is? Met de rekentool van Kennemerhart krijgt u direct een indicatie van uw eigen bijdrage én uw besteedbaar inkomen.

Heeft u interesse? Dan kunt u contact opnemen met cliëntservice via e-mail clientservice@kennemerhart.nl of via telefoonnummer 023 5 214 214 (op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur bereikbaar)

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

De Roos
Tybautstraat 1
2012 XJ Haarlem