Vacatures vrijwilligers

Vrijwilligers voor woonzorgcentrum De Blinkert

Voor woonzorgcentrum De Blinkert zoeken we vrijwilligers die de beroepskrachten ondersteunen op één van onze gezellige woonkamers bij o.a het verzorgen van het ontbijt of warme maaltijd.

Naast het verzorgen van het ontbijt bent u gesprekspartner en zorgt u voor een goede sfeer. Ook is het mogelijk om ‘s middags groepsactiviteiten te doen of juist persoonlijke aandacht te geven aan een bewoner. Ook vrijwilligers die willen assisteren bij het schenken van een glaasje bij een van onze muziekoptredens zijn van harte welkom!

Vrijwilligers voor ontmoetingscentrum Tuindershart
(gevestigd op de tuinderij, naast woonzorgcenrum de Blinkert)

Ontmoetingscentrum Tuindershart, gelegen naast woonzorgcentrum De Blinkert, is een bijzondere dagbesteding waar onze tuin, dieren en beweging centraal staan. Met een groep enthousiaste thuiswonende ouderen genieten wij van samenwerken in de tuin en bij het verzorgen van de konijnen, kippen en pony’s.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met een passie voor tuinieren. Lijkt het u leuk om te helpen met het oogsten van groenten en fruit waarvan wij soep, jam en taarten maken? Dan bent u meer dan welkom.

Ook voor activiteiten als schilderen en fotograferen, hout bewerken, fietsen en darten zijn wij op zoek naar u!

Naast het activiteitenaanbod op de tuin trekken wij er graag op uit.
Om inspiratie op te doen bezoeken wij in de zomer mooie tuinen en voor de winter staan uitstapjes op de agenda zoals biljarten in het café en museum en concert bezoek.

Vrijwilligers voor dagcentrum Ramplaanhart (gevestigd in woonzorgcenrum de Blinkert)

Het dagcentrum is er voor oudere wijkbewoners met psychische en geheugen problemen, die extra ondersteuning nodig hebben bij de invulling van hun dag. Doel is dat zij langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Dagcentrum Ramplaanhart is een gezellig dagcentrum waar een luisterend oor is voor de problemen van alle dag.

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die samen met de deelnemers soep maken of iets lekkers bakken. Maar ook vrijwilligers die individueel met een deelnemer erop uit trekken voor een wandeling of andere activiteit, die aansluit bij wederzijdse interesses, bv. schilderen of een spelletje doen.

Ook zoeken we een creatieveling voor de dinsdag en/of donderdagmiddag van 13 uur tot 15.30 uur, die het leuk vindt om in een team van één of twee andere vrijwilligers deelnemers te ondersteunen bij creatieve activiteiten en die een kopje koffie of thee wil schenken. Doel? Samen een gezellige middag beleven.

Belangstelling?

Heeft u wekelijks, of af en toe een middag de tijd, of geeft u graag een eenmalige workshop? Wij staan open voor uw suggesties. Heeft u belangstelling? Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Floor Stobbelaar, medewerker vrijwilligers van De Blinkert.

T: 023 5101600
E: floor.stobbelaar@kennemerhart.nl (aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag).

Deel deze pagina: