Juttershart

 

Juttershart, vlakbij het gezellige Zandvoort, de duinen en de zee

Ontmoetingscentrum Juttershart wordt dagelijks bezocht door zo’n 12 deelnemers. De activiteiten zijn divers, zoals wandelen, walking voetbal, zitdansen, samen bewegen, koken, tuinieren, schilderen en zingen. Verder is er alle ruimte voor creatieve activiteiten en er is een naaimachine voor wie graag naait. Burendag wordt elk jaar gevierd. En er wordt uitgebreid stilgestaan bij Sint en Kerst. Ook is er een jaarlijkse barbecue, worden er taarten gebakken met de buurt en is er wekelijks een vrijdagmiddagborrel.

Wat maakt Juttershart een fijne plek om te zijn? Er is een gezellige, sociale en losse sfeer. Dat maakt het centrum toegankelijk voor wie er ook komt. Juttershart is gevestigd in een groot en ruim gebouw dat door diverse clubs gebruikt wordt. Zo wordt de aanpalende ruimte wekelijks gehuurd door de lokale bridgeclub en dat zorgt voor extra gezelligheid. Door de ligging, vlakbij de duinen, kan er naar hartenlust gewandeld worden. En voor liefhebbers van fietsen is er een duofiets.

Juttershart is geopend van maandag tot en met vrijdag.

Juttershart zoekt enthousiaste vrijwilligers!

Juttershart zoekt een kok die het leuk vindt een dag(deel) te koken met onze cliënten! Ook zijn we op zoek naar een klusjesman die graag een dag(deel) met onze cliënten klust. Met elkaar maken we er een leuke dag van. Onze cliënten zijn ouderen uit Zandvoort en omstreken die op ons ontmoetingscentrum in Zandvoort komen om hun dag op een fijne manier door te brengen.

Wat wij van je vragen is je betrokkenheid, enthousiasme en toewijding; je hoeft dus zeker géén professional te zijn! In ruil hiervoor krijg je contact met een prachtige, gezellige groep mensen.

Juttershart is doorlopend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Heb je interesse en lijkt het je gezellig om onderdeel van ons mooie team te zijn? Neem dan contact op met Juttershart via telefoonnummer: 06 43 39 44 65 (bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur).

 

 

 

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

Ontmoetingscentrum Juttershart

Burgemeester Nawijnlaan 102A
2042 PZ Zandvoort
06 433 944 65
juttershart@kennemerhart.nl