Medewerkers & vrijwilligers evenement Kennemerhart 2024

Wat leuk dat je naar het medewerkers & vrijwilligers evenement van Kennemerhart komt!

Hieronder vind je alle praktische informatie over het evenement:

 

Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veel gestelde vragen onderaan deze pagina.

Veel gestelde vragen

Mag ik iemand meenemen?
Alle medewerkers van Kennemerhart mogen een introducé meenemen. Dit mag bijvoorbeeld een vriend of familielid zijn of iemand die interesse heeft om in de zorg te werken. De minimale leeftijd van de introducé is 16 jaar.

Mag ik 2 avonden komen?
Je bent welkom op één van de avonden (2 of 3 juli). Omdat zorg geven altijd doorgaat organiseren we er twee. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om aanwezig te zijn.

Ik heb mij al aangemeld, maar ik kan toch niet komen, wat nu?
Stuur in dat geval een mail naar communicatie@kennemerhart.nl.

Ik heb mij al aangemeld, kan ik de datum nog wisselen?
Bij voorkeur niet, maar als het niet anders kan neem dan contact op met communicatie@kennemerhart.nl.

Ik heb mij aangemeld voor het evenement, krijg ik hier een bevestiging van?
Je ontvangt één week voor het evenement een mail op het opgegeven e-mailadres met alle belangrijke informatie over het evenement  (vergeet niet je spam/ongewenste e-mail te checken).
Twijfel je of jouw aanmelding is gelukt? Stuur dan een mail naar communicatie@kennemerhart.nl.

Is catering inbegrepen?
Bij de ingang krijg je muntjes waarmee je drankjes en een kleine snack kunt halen. Er is ook een vega optie beschikbaar. Er is geen avondeten voorzien, zorg dus dat je op voorhand hebt gegeten. 

Is de bar open tijdens de optredens?
Ja, de bar is open tijdens de optredens.

Mag ik eigen consumpties meenemen?
Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen naar Caprera. Bij de ingang krijg je muntjes waarmee je drankjes en een kleine snack kunt halen.

Hoe kom ik bij Caprera?
Adres Caprera: Hoge Duin en Daalseweg 2, Bloemendaal
Fiets
Kom bij voorkeur op de fiets. Je kunt je fiets aan één van de rekken aan de Zomerzorgerlaan of Midden Duin en Daalseweg parkeren. Zet je fiets goed op slot, want er is geen (camera)toezicht.
Auto
Je kunt overal in de omgeving van Caprera vrij parkeren. Bijvoorbeeld op het grote parkeerterrein boven op het ‘Kopje van Bloemendaal’ of aan één kant van de straten rond de ingang, met uitzondering van de Duinwijckweg.
Let op: langs de weg bij de ingang zijn gele strepen op de stoep geplaatst. Langs de gele streep mag je niet parkeren. Caprera kan niet aansprakelijk gesteld worden voor bekeuringen ontvangen door fout parkeren van bezoekers.
Openbaar vervoer
De dichtstbijzijnde treinstations zijn Overveen en Bloemendaal. Vanaf hier loop je in 20-30 minuten naar Caprera toe.
Een andere optie is om naar station Haarlem te gaan en een OV-fiets te huren. Vanaf Station Haarlem fiets je in 15-20 minuten naar Caprera.
Er komt geen bus in de buurt van Caprera.
Taxi
Caprera heeft speciale tarieven afgesproken met Taxi Haarlem Service: Station Bloemendaal – Caprera €17,50,-, Station Overveen – Caprera €17,50,- en Station Haarlem – Caprera €22,50,-.
Je kunt van tevoren online een taxi reserveren via deze website. Vermeld onderaan bij opmerkingen: ‘vaste prijs Caprera‘. Je krijgt daarna per email een bevestiging van je reservering. Je kunt Taxi Haarlem Service ook bellen, op nummer: 023-8000 000.

Er is slecht weer voorspeld, gaat de voorstelling door?
Weer of geen weer: de voorstellingen gaan (bijna) altijd door! Houd het weerbericht goed in de gaten. Mocht er kans zijn op regen, neem dan zelf goede regenkleding mee. Paraplu’s zijn in het theater niet toegestaan, omdat je daarmee het zicht van andere mensen belemmert. Poncho’s en regenpakken mogen natuurlijk wel! Wordt het mooi weer? Smeer je goed in met zonnebrand, drink genoeg water en zorg eventueel voor hoofdbedekking.

Waar vind ik de praktische informatie over het theater (zoals EHBO, beveiliging, toegankelijkheid, etc.)?
Deze informatie vind je via deze link op de website van Caprera.

Bij wie moet ik zijn met vragen over het evenement?
Voor vragen kun je terecht bij communicatie@kennemerhart.nl.