Evenement Kennemerhart 2024 | Nielson in Caprera

Nielson geeft op 2 en 3 juli een concert in openluchttheater Caprera in Bloemendaal, speciaal voor ouderenzorgorganisatie Kennemerhart. In het voorprogramma staat BENR.

Graag nodigen wij, behalve alle medewerkers en vrijwilligers van Kennemerhart, ook de eindexamenstudenten en hun docenten van de studierichting Zorg en Welzijn van het Nova College Haarlem uit.

  • Datum: 2 of 3 juli
  • Deuren open: 18.45 uur
  • Optredens: 19.30 uur tot 21.30 uur
  • Einde: 22.00 uur
  • Locatie: Caprera | Hoge Duin en Daalseweg 2, Bloemendaal
  • Toegang is gratis als je student (minimaal 16 jaar) of docent bent van het Nova College studierichting Zorg en Welzijn


Meld je voor 26 juni a.s. aan via onderstaand formulier voor een van de twee avonden. Heb je een vraag? Bekijk dan de veel gestelde vragen onderaan deze pagina.

Een zomerse groet,
Raad van Bestuur & MT Kennemerhart

 

Aanmeldformulier

Aanmelden Nova College - Kennemerhart 2024

Veel gestelde vragen

Mag ik iemand meenemen?
Het evenement is uitsluitend voor medewerkers en vrijwilligers van Kennemerhart en eindexamenstudenten van Nova College opleiding zorg en welzijn. Enkel medewerkers van Kennemerhart mogen een introducé meenemen.

Mag ik 2 avonden komen?
Je bent welkom op één van de avonden (2 of 3 juli). Omdat zorg geven altijd doorgaat organiseren we er twee. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om aanwezig te zijn.

Ik heb mij al aangemeld, maar ik kan toch niet komen, wat nu?
Stuur in dat geval een mail naar communicatie@kennemerhart.nl.

Ik heb mij al aangemeld, kan ik de datum nog wisselen?
Bij voorkeur niet, maar als het niet anders kan neem dan contact op met communicatie@kennemerhart.nl.

Ik heb mij aangemeld voor het evenement, krijg ik hier een bevestiging van?
Je ontvangt ongeveer een week voor het evenement een mail op het opgegeven e-mailadres met alle belangrijke informatie over het evenement  (vergeet niet je spam/ongewenste e-mail te checken).
Twijfel je of jouw aanmelding is gelukt? Stuur dan een mail naar communicatie@kennemerhart.nl.

Is catering inbegrepen?
Bij de ingang krijg je muntjes waarmee je drankjes en een kleine snack kunt halen. Er is ook een vega optie beschikbaar. Er is geen avondeten voorzien, zorg dus dat je op voorhand hebt gegeten. 

Is de bar open tijdens de optredens?
Ja, de bar is open tijdens de optredens.

Mag ik eigen consumpties meenemen?
Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen naar Caprera. Bij de ingang krijg je muntjes waarmee je drankjes en een kleine snack kunt halen.

Hoe kom ik bij Caprera?
Adres Caprera: Hoge Duin en Daalseweg 2, Bloemendaal
Fiets
Kom bij voorkeur op de fiets. Je kunt je fiets aan één van de rekken aan de Zomerzorgerlaan of Midden Duin en Daalseweg parkeren. Zet je fiets goed op slot, want er is geen (camera)toezicht.
Auto
Je kunt overal in de omgeving van Caprera vrij parkeren. Bijvoorbeeld op het grote parkeerterrein boven op het ‘Kopje van Bloemendaal’ of aan één kant van de straten rond de ingang, met uitzondering van de Duinwijckweg.
Let op: langs de weg bij de ingang zijn gele strepen op de stoep geplaatst. Langs de gele streep mag je niet parkeren. Caprera kan niet aansprakelijk gesteld worden voor bekeuringen ontvangen door fout parkeren van bezoekers.
Openbaar vervoer
De dichtstbijzijnde treinstations zijn Overveen en Bloemendaal. Vanaf hier loop je in 20-30 minuten naar Caprera toe.
Een andere optie is om naar station Haarlem te gaan en een OV-fiets te huren. Vanaf Station Haarlem fiets je in 15-20 minuten naar Caprera.
Er komt geen bus in de buurt van Caprera.
Taxi
Caprera heeft speciale tarieven afgesproken met Taxi Haarlem Service: Station Bloemendaal – Caprera €17,50,-, Station Overveen – Caprera €17,50,- en Station Haarlem – Caprera €22,50,-.
Je kunt van tevoren online een taxi reserveren via deze website. Vermeld onderaan bij opmerkingen: ‘vaste prijs Caprera‘. Je krijgt daarna per email een bevestiging van je reservering. Je kunt Taxi Haarlem Service ook bellen, op nummer: 023-8000 000.

Er is slecht weer voorspeld, gaat de voorstelling door?
Weer of geen weer: de voorstellingen gaan (bijna) altijd door! Houd het weerbericht goed in de gaten. Mocht er kans zijn op regen, neem dan zelf goede regenkleding mee. Paraplu’s zijn in het theater niet toegestaan, omdat je daarmee het zicht van andere mensen belemmert. Poncho’s en regenpakken mogen natuurlijk wel! Wordt het mooi weer? Smeer je goed in met zonnebrand, drink genoeg water en zorg eventueel voor hoofdbedekking.

Waar vind ik de praktische informatie over het theater (zoals EHBO, beveiliging, toegankelijkheid, etc.)?
Deze informatie vind je via deze link op de website van Caprera.

Bij wie moet ik zijn met vragen over het evenement?
Voor vragen kun je terecht bij communicatie@kennemerhart.nl.