Nieuws

10 november: Dag van de Mantelzorger

Nederland telt zo’n 4,4 miljoen mantelzorgers: mensen die veel opzij zetten om een partner, familielid of vriend bij te staan. Maar liefst 800.000 mantelzorgers behoren tot de meest zwaarbelaste groep en geven zowel langdurig als intensief hulp. Mantelzorgers zijn onmisbaar in het leven van onze cliënten. Daarom geven we in de week van 10 november onze mantelzorgers extra aandacht: want hun zorg mag gezien worden.

Mantelzorgers, dank voor jullie belangeloze inzet, betrokkenheid en alles wat jullie doen. Jullie zijn van grote betekenis voor onze cliënten en ook voor ons.

Als bedankje voor de mantelzorgers ligt er daarom op onze locaties iets lekkers en het magazine Mantelkracht klaar. "Veel van de artikelen uit Mantelkracht zijn voor mij als mantelzorger op mijn lijf geschreven. Ik ben al tien jaar mantelzorger voor mijn man en weet daarom hoe belangrijk het is te weten en te lezen dat ook anderen tegen dezelfde dingen aanlopen, het geeft herkenning en helpt mij enorm."

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen