Nieuws

SO Kennemerhart Anne Belonje nieuwe bestuurder Verenso

Anne Belonje, specialist ouderengeneeskunde bij Kennemerhart, is gekozen tot nieuwe bestuurder Kwaliteit bij Verenso, de vereniging voor specialisten ouderengeneeskunde. Ze werd afgelopen week benoemd tijdens de algemene ledenvergadering van Verenso. Zo’n 700 deelnemers kwamen samen om te luisteren naar bijdragen over medisch-ethische dillema’s.

Anne Belonje is gepromoveerd in de cardiologie en is zowel specialist ouderengeneeskunde als gezondheidswetenschapper. Bij Kennemerhart is Anne lid van de vakgroep bestuur, supervisor, behandelaar intramurale zorg en consulterend specialist ouderengeneeskunde voor de ggz. Bij Verenso is Anne al langer actief, als mede-oprichter van het regiobestuur Kennemerland-Haarlemmermeer en redacteur bij het Tijdschrift voor Ouderengeneeskunde.

Anne: ‘Ik ben zeer vereerd met de functie van bestuurder bij Verenso. Als bestuurder Kwaliteit ga ik me inzetten voor verdere kwaliteitsontwikkeling in de ouderenzorg in Nederland. Denk aan infectiepreventie, medicatieveiligheid, advanced care planning en palliatieve zorg. Hiervoor zal ik de samenwerking opzoeken en kennis en ervaringen delen met alle relevante organisaties in het veld. Ik kijk ernaar uit om hiermee aan de slag te gaan!’

Marijke Bol, teamleider behandeldienst Kennemerhart: ‘Anne blijft haar nieuwe uitdaging gelukkig combineren met haar werk bij Kennemerhart! Wij zijn bijzonder trots op haar en wensen haar veel plezier en succes in deze nieuwe functie.’

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen