Nieuws

Altruist doneert 1500 repair handcrèmes aan zorgmedewerkers Kennemerhart

Dermatologisch huidverzorgingsmerk Altruist doneert 1500 repair handcrèmes aan de zorgmedewerkers op de woonzorglocaties van Kennemerhart.

Altruist steunt goede doelen die kinderen met albinisme helpen in Tanzania en de rest van Afrika. Zij vinden dat iedereen een gelijke kans moet hebben om beschermd te worden tegen de zon. Deze keer steunen zij wat dichterbij huis. Dit doen ze door onze zorgmedewerkers op onze woonzorglocaties een mooi nieuw product te geven. Repair handcrèmes als kleine verwennerij voor alle zorg die hun handen hebben geleverd. Altruist waardeert dat wij, in welke situatie dan ook, ons 24/7 inzetten voor kwetsbare ouderen.

Cedric van der Meulen, bestuurder van Kennemerhart: ‘Onze medewerkers hebben de afgelopen twee jaar ontzettend hard gewerkt. Keer op keer laten zij zien dat ze zorgprofessionals zijn die elke dag met aandacht klaarstaan voor onze cliënten. Hiervoor zijn wij hen ontzettend dankbaar. Om hen een hart onder de riem te steken proberen we met enige regelmaat voor een kleine attentie te zorgen. Daarom zijn wij ook zo blij dat de inzet van onze zorgcollega’s ook door anderen wordt opgemerkt. De komende tijd deelt het bestuur van Kennemerhart namens Altruist met veel plezier deze handcrèmes uit.’

Namens alle zorgmedewerkers van Kennemerhart willen wij Altruist van harte bedanken voor deze gulle donatie.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen