Nieuws

Bavaria doneert desinfecterende handgel van bier

Doordat de horeca afgelopen tijd stil heeft gelegen en minder bezoekers kon ontvangen, bleven grote hoeveelheden bier achter in de opslagruimte staan.

In plaats van de biertjes in de gootsteen weg te spoelen, zag bierbrouwerij Bavaria een mooie kans om de horeca én de zorg te ondersteunen in de strijd tegen het coronavirus. De organisatie haalde namelijk het overgebleven bier terug uit de horeca om er desinfecterende handgel van te maken. De verdampte alcohol van het bier werd gemengd met glycerine en waterstofperoxide en voldoen daarmee aan de richtlijnen van het RIVM.

Dankzij deze fantastische en innovatieve actie, werd de desinfecterende gel ook aan Kennemerhart gedoneerd. We ontvingen maar liefst 20 jerrycans met 6 liter handgel. De handgel is verdeeld over al onze woonzorglocaties. Bij de ingang van elke locatie kunnen bezoekers, medewerkers en bewoners hun handen desinfecteren.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen