Nieuws

vakantiewerk

Ben jij nog op zoek naar vakantiewerk?

Maak van je vakantiewerk een feestje en word zomerkracht bij Kennemerhart! Ga aan de slag als zomerkracht bij één van onze woonzorglocaties of in de huishouding bij cliënten thuis.

Als zomerkracht bij een woonzorglocatie ga je aan de slag op één van onze woonzorglocaties in Haarlem, Bloemendaal, Zandvoort, Bentveld of Bennebroek. Je assisteert bijvoorbeeld bij maaltijden, helpt mee op de woning of maakt schoon. Omdat sociaal contact heel belangrijk is bied jij een luisterend oor of maak je een wandelingetje met een praatje. Je drinkt een kop koffie of speelt een spelletje. Voor een moment van oprechte aandacht maak jij tijd.

Als zomerkracht huishouding ga je aan de slag bij onze cliënten die in hun eigen huis wonen; stofzuigen, dweilen en schoonmaken. Maar met de term ‘huishoudelijke hulp’ doen we jou eigenlijk tekort. Want je bent meer dan dat. Je bent namelijk ook hun aanspreekpunt; degene met wie ze een praatje maken en een kop koffiedrinken. Jij neemt hiervoor de tijd en biedt een luisterend oor. En je bent makkelijk in de omgang.

Als vakantiekracht krijg je een prima salaris. Daarnaast heb je veel vrijheid in het inplannen van je werkzaamheden, zodat je het goed kunt inpassen in je drukke leven. Je werktijden zijn flexibel en je kunt al vanaf een paar uur per dag aan de slag.

Heb je interesse of ken je iemand die nog op zoek is naar een vakantiebaan? Ga da naar kennemerhart.nl/vakantiebaan.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen