Nieuws

Bestuursleden gezocht voor oprichting stichting Odensehuis Haarlem

Odensehuis Haarlem is een inloop, -informatie en ontmoetingscentrum voor mensen met (beginnende) dementie of geheugenklachten, mantelzorgers en hun familie en vrienden. Het Odensehuis biedt een opvangfunctie en geeft informatie. Dit is bedoeld voor zowel de persoon met beginnende dementie als een naastbetrokkene (mantelzorger). Kenmerkend voor een Odensehuis is het open karakter. Het is een inloophuis waarbij deelnemers samen met mantelzorgers bepalen welke activiteiten er zijn.

Odensehuis Haarlem is opgericht in samenwerking tussen Zorggroep Reinalda en Kennemerhart. De inzet van de samenwerking en de opzet van het Odensehuis is altijd geweest dat het Odensehuis als zelfstandige stichting zijn weg zou vervolgen. Om deze weg tot zelfstandige stichting in te slaan zijn wij op zoek naar drie enthousiaste en betrokken bestuursleden.

Bekijk hier de vacaturetekst:

Vacature bestuur Odensehuis

 

Wij vragen

Een uitgebreide beschrijving per functie kunt u lezen in onze bestuursprofielen.

Wij bieden

De tijdsindicatie voor het uitvoeren van deze onbezoldigde functies is 1 à 2 dagdelen per maand (overdag) naast de reguliere vergaderingen die 4 tot 5 keer per jaar plaatsvinden.

Meer informatie

Wilt u zich actief en zinvol inzetten voor de Haarlemse gemeenschap en herkent u zichzelf in ons bestuursprofiel? Graag zien wij uw reactie tegemoet middels motivatiebrief en CV. Deze kunt u tot en met 22 maart 2021 sturen naar info@odensehuishaarlem.nl

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Ellen Kestens, coördinator Odensehuis Haarlem (tel nr. 06-30208824).

In het bestuur zal een lid op voordracht van Zorggroep Reinalda en een lid op voordracht van Kennemerhart deelnemen.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen