Nieuws

Bijzondere motortocht voor bezoekers Oppeppers Vogelhart

Afgelopen zaterdag maakten bezoekers van Kennemerhart Oppeppers locatie Vogelhart een bijzondere motorrit; zo'n 15 motoren van 2Wheels4Wings togen naar deze dagbestedingslocatie van Kennemerhart om hen mee te nemen voor een tochtje door de omgeving.

Het Haarlems Dagblad was erbij en sprak met Monique van Leeuwen van Kennemerhart Oppeppers. Ze vertelde over de wens van de Vogelhart bezoekers om eens een tochtje op de motor te maken. En hoe deze wens in vervulling ging door contact te zoeken met 2Wheels4Wings. deze organisatie organiseert al 20 jaar toertochten voor wie dit niet meer mogelijk is vanwege ouderdom of ziekte.

Kennemerhart Oppeppers is er voor iedereen met een vorm van dementie, NAH, Parkinson of voor wie contact maken niet meer zo vanzelfsprekend is.

Vogelhart is een dagbestedingslocatie van Kennemerhart in de gemeente Bloemendaal. Andere Oppepperslocaties zijn te vinden in Haarlem (voor deze gemeente is een Wlz of VPT indicatie nodig), Heemstede, Overveen en Zandvoort.

Zie hieronder het artikel in het Haarlems Dagblad.

Bron: Haarlems Dagblad, door Frenk Klein Arfman
Foto: © Foto United Photos/Rob van Wieringen

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen