Nieuws

Cedric van der Meulen nieuwe bestuurder Kennemerhart

Ouderenzorgorganisatie Kennemerhart krijgt een nieuwe bestuurder. Vanaf 1 oktober 2020 zal Cedric van der Meulen samen met Audrey van Schaik de Raad van Bestuur van Kennemerhart vormen. De Raad van Toezicht van Kennemerhart heeft Cedric van der Meulen benoemd als nieuwe bestuurder. Kennemerhart biedt verschillende diensten op het gebied van wonen, (thuis)zorg en welzijn aan mensen die ouder worden of ouder zijn in Zuid-Kennemerland.

Cedric volgt daarmee Klaas Stoter op, die 1 september 2020 na bijna drie jaar Kennemerhart gaat verlaten. Audrey van Schaik vervult per 1 juni 2020 de functie voorzitter Raad van Bestuur. Cedric is samen met Audrey eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg en een gezonde bedrijfsvoering van Kennemerhart.

Cedric heeft ruime ervaring in de zorg en heeft de afgelopen jaren functies vervuld in het VU Medisch Centrum en het UMC Utrecht. Daarvoor heeft hij als ondernemer gewerkt bij een aantal spin-off bedrijven in de medische diagnostiek en als paramedisch hoofd op de afdeling Radiotherapie.

Cedric heeft veel zin om invulling te geven aan zijn nieuwe baan bij Kennemerhart. Over wat hem zo aanspreekt in Kennemerhart vertelt hij: "Het doel van de organisatie om liefdevolle zorg vanuit het hart te leveren, persoonlijk en op maat, met aandacht en in samenspraak met cliënten, maakt mij erg enthousiast. Het zijn uiteindelijk de medewerkers die het doen en dagelijks het verschil maken voor onze cliënten. Zorg organiseren rondom de cliënt, dat vraagt om samenwerken. Met andere zorgorganisaties, partners op het gebied van wonen en welzijn, mantelzorgers en natuurlijk de cliënt zelf. De sector staat de komende jaren voor grote uitdagingen, zowel qua bouw als voor onze medewerkers, die we alleen samen kunnen oplossen. Daar wil ik de komende jaren graag mijn bijdrage aan leveren.”

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen