Nieuws

Coronavaccinatie medewerkers in de zorg

Op 18 januari 2021 start in onze GGD-regio het vaccineren tegen corona voor medewerkers in de zorg. Zorgmedewerkers die verpleeghuiszorg, thuiszorg en zorg vanuit de WMO bieden worden uitgenodigd voor de eerste corona vaccinatieronde. Daarom komen alle zorgmedewerkers van Kennemerhart van 18 jaar en ouder die direct contact hebben met cliënten in onze verpleeghuizen, dag- of ontmoetingscentra of bij cliënten thuis in aanmerking voor een vaccinatie. Stagiaires, leerlingen, ZZP’ers en uitzendkrachten vallen hier ook onder. Allen ontvangen deze week per post een uitnodiging om zich te laten vaccineren. De voorbereidingen hiervoor zijn, in samenwerking met de GGD en andere zorgorganisaties, in volle gang. Over het vaccineren van onze cliënten en vrijwilligers verwachten we binnenkort meer informatie.

Kennemerhart onderschrijft, hoewel de vaccinatie vrijwillig is, het belang van de coronavaccinatie. Wanneer genoeg mensen zijn gevaccineerd, kan corona niet meer ongecontroleerd om zich heen grijpen en zijn er minder maatregelen nodig om ervoor te zorgen dat het virus zich niet verspreidt.  Kennemerhart volgt de ontwikkelingen vanuit de overheid op de voet en passen de richtlijnen aan waar nodig.

Heeft u behoefte aan meer informatie? De meest actuele informatie vindt u op de landelijke website www.coronavaccinatie.nl.
Alleen samen krijgen we corona onder controle!

Met vriendelijke groet,

Audrey van Schaik en Cedric van der Meulen
Raad van Bestuur Kennemerhart

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen