Nieuws

Daar komt de bruid..

Wat ‘feel good’ nieuws kunnen we in deze tijden wel gebruiken. Naast alle fantastische initiatieven die in deze (corona)periode worden georganiseerd voor de cliënten, medewerkers en vrijwilligers van Kennemerhart, was er afgelopen week nog een heel bijzonder nieuwtje:

Mevrouw Kuiper (61 jaar) en meneer Krol (75 jaar), twee cliënten van Kennemerhart, zijn afgelopen woensdag 1 april in het huwelijksbootje gestapt! Het echtpaar heeft elkaar leren kennen via Henny, medewerker huishoudelijke ondersteuning van Kennemerhart. Henny komt al acht jaar over de vloer bij beiden en blijkt een echte matchmaker te zijn. Het verhaal: meneer Krol had een televisie over en vroeg aan Henny of zij toevallig iemand kende die er één nodig had. En dat was mevrouw Kuiper. In diezelfde week kwam meneer Krol de televisie langsbrengen en sloot de televisie voor haar aan. Ze voelden allebei direct een klik, of zoals mevrouw Kuiper zei: ”Ik voelde gelijk dat we elkaars zielsverwanten waren.” Een prachtig moment waar mevrouw nooit meer op had gerekend: ”Vanwege mijn gezondheidsklachten dacht ik dat ik nooit meer een relatie zou aangaan, omdat het teveel energie zou kosten. Maar het tegenovergestelde bleek waar: meneer Krol gééft me juist energie. Sinds de eerste ontmoeting ondernemen we dan ook heel veel met elkaar.”

En nu, een aantal jaar later, luiden de kerkklokken in Heemstede. Het echtpaar gaf elkaar het ja-woord onder toeziend oog van twee getuigen: de dochter van mevrouw Kuiper en, uiteraard, Henny. Mevrouw Kuiper heeft Henny een paar jaar geleden genomineerd voor ‘beste huishoudster’. Henny won deze prijs en ontving een luxe diner voor twee bij mevrouw Kuiper thuis. Een paar jaar later, op deze woensdagochtend, blijkt Henny nog steeds deze titel eer aan te doen. Kennemerhart wenst het echtpaar een prachtige tijd vol liefde en geluk toe. Van harte gefeliciteerd!

 

Fotograaf: Jurriaan Hoefsmit

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen