Nieuws

Dag van de Kennemerhart-helden. Wie is uw held?

Vandaag, woensdag 7 oktober, is de Dag van de Kennemerhart-helden. Op deze dag tonen we onze dankbaarheid aan alle helden van Kennemerhart. Deze dag is voor iederéén van Kennemerhart: van zorgmedewerkers, stafmedewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers tot cliënten. Een dag waarop we elkaar waarderen, de verbinding opzoeken en met kracht vooruit kijken.

Juist deze periode laat duidelijk zien waar de kracht van onze organisatie zit. De kracht zit in de zorg en de hartverwarmende initiatieven om elkaar te steunen en versterken. Er zijn talloze voorbeelden waar we aandacht, steun en zorg voor elkaar hebben. Dat hebben we gedaan en blijven we doen.

Wie is uw held?

Verschillende initiatieven worden vandaag ondernomen. Zo kunt u uw waardering/dankbaarheid voor een Kennemerhart-held tonen via een persoonlijke ansichtkaart. Dus wie is volgens u onmisbaar binnen Kennemerhart? Download deze e-card, schrijf een tekst in de tekstvakken (zie onderstaande afbeelding), sla het bestand op en mail het naar hem/haar. Voorkeur voor een papieren kaartje? Er liggen ansichtkaartjes bij de recepties van de woonzorglocaties en op de dag- en ontmoetingscentra. Uiteraard kunt u de kaart ook na 7 oktober nog versturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Het is eerste vak is het aanhefvak (hier schrijft u wie uw held is), in het tweede grotere vak kunt u uw persoonlijke boodschap achterlaten.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen