Nieuws

Dans, dans² zoekt deelnemers/buurtbewoners in Schalkwijk

Op dinsdag 7 februari 14.00-15.30 uur wordt bij Schalkweide (Sint Jacob, Floris van Adrichemlaan 15 in Haarlem) een gratis proefles gegeven ter voorbereiding op het project Dans, dans². Ken jij mensen die hieraan mee zouden willen doen? Aanmelden kan bij Daniëlle Noordermeer, algeheel leider bij Danstheater VOS (06 –12549023 of danielle@danstheatervos.nl).

Dansproject voor jong en oud
Dans, dans² is een uniek dansproject voor jong en oud, een samenwerking van Danstheater VOS, Kennemerhart Oppeppers, Sint Jacob en Hart. Jong en oud, woonachtig in Schalkwijk, werken in 7 repetities toe naar een (moderne) danspresentatie vol humor, spel, muziek, contact en het samenbrengen van verschillende mensen en generaties. Tijdens de repetities worden de deelnemers begeleidt door een choreograaf en twee professionele dansers. Iedereen is welkom om mee te dansen. Enthousiasme is de enige voorwaarde om mee te doen. Een rollator of rolstoel vormt geen belemmering; zelfs alleen een arm optillen kan dans zijn.

Goed om te weten:

  • De repetities vinden vanaf 14 februari elke dinsdag plaats tussen 14.00 en 15.30 uur bij Sint Jacob, locatie Schalkweide op de Floris van Adrichemlaan 15 in Haarlem.
  • Deelnamekosten zijn € 28.- voor 7 repetities inclusief koffie/thee.
  • De eindpresentatie is gratis toegankelijk en vindt plaats op dinsdag 4 april om 14.00 uur in Schalkweide. Bewoners van het woonzorgcentrum, vrienden, familie, buurtbewoners en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om te komen kijken.
  • Klik hier voor de flyer.
Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen