Nieuws

De banenmarkt voor helpenden(+) en verzorgden in Huis in de Duinen

Op donderdag 30 maart is de banenmarkt voor helpenden(+) en verzorgenden van Huis in de Duinen. Tijdens de banenmarkt ontdek en ontmoet je als eerste de nieuwste woonzorglocatie in Zandvoort. Het nieuwe Huis in de Duinen van Kennemerhart bestaat uit 97 kleinschalige woonvoorzieningen voor ouderen die complexe zorg nodig hebben. Eind maart opent Huis in de Duinen haar deuren voor de bewoners.

Voor dit duurzame en moderne woonzorgcentrum zoeken we nieuwe collega’s die mee willen groeien en bouwen aan deze unieke nieuwe locatie. Tijdens de banenmarkt ontdek je hoe het is om te werken achter de spiksplinternieuwe deuren. Meld je aan voor de banenmarkt door onderstaand formulier in te vullen.

Tijd: 11 uur tot 14 uur
Locatie: Huis in de Duinen, Herman Heijermansweg 73, Zandvoort.
Programma:

  • Kennismaking
  • Rondleiding
  • Informatie over werken bij Huis in de Duinen
  • Broodje en kopje koffie/thee
  • Mogelijkheid tot sollicitatiegesprek

Hopelijk tot 30 maart!

Heb je vragen dan kun je contact opnemen met Angelica Witteman (recruiter Kennemerhart) via 06-57479023 of angelica.witteman@kennemerhart.nl.


 

Banenmarkt Huis in de Duinen
Uiteraard kun je ook op een later moment altijd nog met ons verder praten over mogelijkheden om te werken bij Huis in de Duinen of Kennemerhart.
Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen