Nieuws

De nieuwe missie, visie en kernwaarden van Kennemerhart

De wereld verandert en Kennemerhart verandert mee. Want de vergrijzing, de steeds complexere zorgvraag en de daling van het aantal zorgmedewerkers hebben grote invloed op de zorg. En dus ook op de zorg die wij als ouderenzorgorganisatie verlenen.

Onze missie, visie en kernwaarden vormen de basis voor onze strategie. Deze zorgt ervoor dat goede zorg beschikbaar blijft voor zoveel mogelijk ouderen in onze regio, in samenwerking met andere partijen. En dat we de uitdagingen en kansen die er op ons pad komen aankunnen.

Zorgen doen we samen
Zorgen doen we samen. En daarom is er ook ‘samen’ nagedacht over de nieuwe missie, visie en kernwaarden van Kennemerhart. Wij zijn met medewerkers, vrijwilligers, cliënten, mantelzorgers én externe partijen zoals andere zorgorganisaties, gemeenten en huisartsen in gesprek gegaan. Met als onderwerp wat onze rol als ouderenzorgorganisatie moet zijn. En met als doel om onze missie, visie en kernwaarden aan te passen aan de tijd waarin we leven.

In onderstaand document is te zien wat  onze nieuwe missie, visie en kernwaarden zijn. Het vormt de basis voor onze nieuwe strategie. De nieuwe strategie is momenteel in ontwikkeling en wordt na de zomer gepresenteerd.

Meer informatie over onze missie, visie en kernwaarden lees je via deze link:  De visie van Kennemerhart » Kennemerhart

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen