Nieuws

Duofietsen bij Kennemerhart | Plezier voor twee

Heeft u onze duofietsen weleens gezien? Op een aantal locaties binnen Kennemerhart hebben we een duofiets staan waarop medewerkers of vrijwilligers lekker kunnen fietsen met een bewoner. Maar ook duo’s uit de omliggende wijk kunnen via Fietsmaatjes Zuid-Kennemerland gebruikmaken van onze duofietsen. Het is zo fijn om samen te bewegen en te genieten van de buitenlucht.

We werken al een aantal jaar met plezier samen met Fietsmaatjes Zuid-Kennemerhart op onze woonzorglocaties Schoterhof, De Blinkert en De Molenburg. We vinden verbinding met ouderen in onze wijken belangrijk om te zorgen voor onderlinge sociale contacten en het voorkomen van eenzaamheid.

Deze zomer was er met een duofiets van De Blinkert een promotiemiddag bij de Bibliotheek Haarlem Centrum. Ton Thoolen en Frans Blom van Fietsmaatjes Zuid-Kennemerland gaven mensen de mogelijkheid om een rondje te rijden op de duofiets. Een afspraak die tot stand is gekomen op de Beursvloer Haarlem van de Stichting Bedrijf en Samenleving. Een mooi voorbeeld van hoe we met verschillende organisaties onze maatschappelijke betrokkenheid invullen.

Wilt u als deelnemer of vrijwilliger ook fietsmaatje worden? Zie voor meer informatie en aanmelding www.fietsmaatjeszuidkennemerland.nl of neem telefonisch contact op via 06-85623562.

 

 

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen