Nieuws

Een dubbele LOEP voor Kennemerhart en Stichting SIG

Stichting SIG gaat gebruik maken van de leeromgeving van Kennemerhart

Regionale samenwerking en gebruik maken van elkaars kennis en kunde neemt een hoge vlucht bij Kennemerhart en SIG, twee zorgorganisaties in Kennemerland. Als een van de eersten gaan Kennemerhart en SIG gebruiken maken van dezelfde leeromgeving: LOEP. LOEP is het Leer Ontwikkel en Expertise Platform van ouderenzorgorganisatie Kennemerhart. Kennemerhart stelt dit platform nu ook beschikbaar voor medewerkers van SIG, inclusief alle e-learnings en video's. Naast een kostenbesparing voor beide organisaties, onder andere door de gezamenlijke inkoop, is ook kennisdelen een belangrijk doel. Binnenkort kunnen medewerkers van SIG gebruikmaken van LOEP. 'Op deze manier worden nog meer zorgmedewerkers ondersteund in hun ontwikkeling en leerbehoefte. En ook voor klassikale bijeenkomsten gaan we vaker samen optrekken', vertelt Cedric van der Meulen, bestuurder Kennemerhart. 'Hoe fijn is het om van én met elkaar te leren over onderwerpen die de medewerkers van beide organisaties aangaan. Ik ben trots op deze unieke samenwerking en vind het bijzonder dat wij elkaar in de regio versterken en helpen verbeteren. En samenwerken bij het inrichten en beheren van het platform is ook een manier van kennisdelen. De expertise hierover deelt Kennemerhart met veel plezier. We horen al signalen dat meer stichtingen interesse hebben om samen te werken, wij staan hier uiteraard voor open.'

Stichting SIG en Kennemerhart kijken uit naar een mooie verdere samenwerking.

Jan Kroft (bestuurder van Stichting SIG), Cedric van der Meulen (bestuurder Kennemerhart), Astrid Reulen (SIG), Marc Voorwalt (Kennemerhart) en Rosalie Groot (SIG).
Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen