Nieuws

dag van de vrijwilligers

Een warm dankjewel voor onze vrijwilligers

Vrijwilligers en medewerkers zijn de kern van onze organisatie; zij zorgen er samen voor dat onze cliënten en bewoners goede ondersteuning krijgen bij het leven en wonen. Naast onze medewerkers vervullen onze vrijwilligers een belangrijke sociale functie: ze brengen de buitenwereld naar binnen. Kennemerhart telt maar liefst 750 vrijwilligers. Stuk voor stuk dragen ze op hun eigen manier een steentje bij aan het welzijn van onze cliënten. En maken ze door hun aanwezigheid het leven van onze cliënten een beetje mooier. De vreemde tijd waarin we nu leven heeft ons des te meer doen inzien hoe waardevol onze vrijwilligers zijn. Met recht worden vrijwilligers dan ook jaarlijks op 7 december in het zonnetje gezet.

 

Dus bij deze willen we onze kanjers van een vrijwilligers graag bedanken:

Lieve vrijwilligers, jullie zijn belangrijk in het leven van onze cliënten. Hun welzijn krijgt zoveel meer kleur door jullie inzet. Vrijwilligers zijn een onmisbaar onderdeel van Kennemerhart en jullie inzet is net een beetje extra en net een beetje anders. Daarnaast zijn vrijwilligers een waardevolle toevoeging aan onze professionele zorg. Een warm dankjewel voor jullie belangeloze inzet en betrokkenheid!

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen