Nieuws

Expositie ‘de gezichten van Vogelhart’ bij Welzijn Bloemendaal

In het Centraal Servicepunt Bennebroek op de Kerklaan 6 in Bennebroek, hangen in maart en april de kunstwerken van deelnemers van ontmoetingsgroep Vogelhart uit Vogelenzang.

Vogelhart is onderdeel van Kennemerhart Oppeppers. Op Vogelhart is het creatief atelier een vast onderdeel in het programma, en de kunstenaars laten graag zien wat voor talent er in huis is.

Speciaal voor deze expositie is er gewerkt aan het project ‘de gezichten van Vogelhart’, waarbij deelnemers een portret van zichzelf hebben gemaakt in pop-art stijl. Vele gezichten, allemaal verschillend en uniek zichzelf. Naast deze werken is er ook een aantal acrylschilderijen te zien die zijn gemaakt met het paletmes en is er een groot mozaïek te bezichtigen.

Wilt u de expositie graag bezoeken? De toegang vrij en is te bezichtigen tijdens de openingstijden van Welzijn Bloemendaal en de bibliotheek Bennebroek.

Openingstijden:

  • maandag 9.00-12.30 uur en 13.30-17.30 uur
  • dinsdag 9.00-12.00 uur
  • woensdag 9.00-17.30 uur
  • donderdag en vrijdag 9.00-12.00 uur en 13.30-17.30 uur.
Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen