Nieuws

Feestelijk moment renovatie Janskliniek

Vorige week werden de handtekeningen gezet onder de contracten voor de renovatie van de Janskliniek. Een officieel en ook uniek moment. Want in deze tijd waarin veel bouwprojecten in de zorg stil worden gelegd of geannuleerd, gaat de renovatie van de Janskliniek door. Daar zijn we heel erg blij mee. Want de transformatie van de Janskliniek tot het eerste expertisecentrum op het gebied van revalidatie, kort verblijf en NAH (niet-aangeboren hersenletsel) in Haarlem is een feit. In oktober starten de eerste renovatie werkzaamheden.

Van links naar rechts: Harry de Boer (cliëntenraadslid Janskliniek), Maja Brant (transitiemanager Kennemerhart), Gerry Timmermans (Alcomel), Leo Wolters (projectmanager), Carolien Koning (raad van bestuur Kennemerhart), Marianne Heeremans (voorzitter raad van toezicht Kennemerhart), Hans Janssen (Schoonderbeek), Juriaan van der Prijt (Heringa & Wuthrich Installatietechnieken), Johan Thijssen (bouwadviseur en programmamanager), Trudy Dijk (manager Vastgoed, Dienstverlening en Inkoop).
Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen