Nieuws

Fiets4daagse | ‘Daar gingen we dan’

Maandag 16 augustus om 11:00 uur startte de Fiets4daagse vanaf de Blinkert. Georganiseerd door Sport Support in samenwerking met DOCK en Kennemerhart. ​​​​​​​

Een verslag van Nienke Verhofstad, medewerkster Kennemerhart Oppeppers Ramplaanhart:
​​​​​​​Deelnemers van Kennemerhart Oppeppers Ramplaanhart fietsten met de duofiets of onder begeleiding een verkorte route van 5 kilometer mee. Dit waren prachtige routes! Zo ging de route door Overveen, over de Zeeweg en over de Brouwerskolkweg. Tijdens het fietsen kwamen mooie verhalen van onze deelnemers naar boven. Zowel gebeurtenissen en herinneringen die zij hier beleefd hebben, als wat er nu bij hen bovenkwam. De deelnemers waren erg onder de indruk van de duofiets en vonden het heel fijn om niet per se te hoeven fietsen, maar toch een ronde op de fiets te kunnen zitten! Voor mijzelf was dit ook een mooie ervaring door alles wat ik hoorde en de fijne gesprekken die ik heb kunnen voeren. Woorden en zinnen van de deelnemers tijdens de fietsrit waren: 'sensationeel', 'wat fijn dat ik na zo'n lange tijd weer kon fietsen', 'dit doet me echt denken aan mijn jeugd', 'vroeger fietste ik hier ook altijd'. Kortom dit was voor onze deelnemers een erg geslaagd evenement!

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen