Nieuws

Geslaagde vakantie Kennemerhart Oppeppers

Eind mei beleefden 29 enthousiaste vrienden van Kennemerhart Oppeppers locaties Vogelhart en Oldenhove (onderdeel van de dagbesteding van Kennemerhart) een onvergetelijke midweek in hotel De Vrije Vogel in Elsloo, Friesland.

Karoke, winkelen en varen in Giethoorn

De week begon met een bezoek aan het DE-museum in Joure, waar naast Douwe Egberts-items ook klokken, tin en een drukkerij te zien waren, met als afsluiting een high-tea. Woensdag werd de groep opgesplitst: sommigen kozen voor winkelen in Oosterwolde, anderen bezochten een uitkijktoren en weer anderen relaxten bij het hotel. De middag stond in het teken van bowlen en 's avonds werd er vrolijk gezongen tijdens karaoke. Donderdag brachten de vakantievierders door in Giethoorn met pannenkoeken en een mooie boottocht, afgesloten met een BBQ en een optreden van het Waterkantkoor/Uitzwaaikoor.

Hartelijke thuiskomst

Vrijdag keerde de groep terug naar Vogelenzang, waar vrijwilligers, familie en mantelzorgers hen hartelijk verwelkomden met een lekkere lunch. De week was een feest van gezelligheid en mooie herinneringen. Een fotoboekje met de hoogtepunten van deze geslaagde vakantie is in de maak.

Via deze link lees je meer over de mogelijkheden voor dagbesteding via Kennemerhart Oppeppers.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen