Nieuws

Gesloten voor bezoek

Inmiddels is het al drie weken niet mogelijk om uw dierbare te bezoeken. Wij begrijpen dat dit ontzettend moeilijk is! Gelukkig zijn er alternatieve manieren om toch contact te houden en te laten weten dat u aan uw dierbare denkt, zoals video-bellen of het sturen van een brief, een kaartje of een bloemetje. Dat wordt ontzettend gewaardeerd.

Regels blijven volgen
We willen blijven benadrukken dat het in ieders belang is dat we de regels van de overheid goed blijven opvolgen, om zo verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan.

Gesloten voor bezoek
Dit betekent dat we helaas geen versoepeling van de regels kunnen toestaan, op geen enkele manier. Onze huizen blijven gesloten voor bezoek van buitenaf. Dit ter bescherming van onze bewoners, van onze medewerkers en van ons allemaal. Wij doen er uiteraard alles aan doen om uw dierbare de liefdevolle zorg en aandacht te geven die hij of zij zo hard nodig heeft.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen