Nieuws

Meerleven 50 jaar

Het is feest! Meerleven bestaat 50 jaar.

Woonzorglocatie Meerleven in Bennebroek bestaat op dinsdag 31 augustus 50 jaar. Een enorme mijlpaal! En daarom vieren we van dinsdag 31 augustus tot en met vrijdag 3 september feest in Meerleven.

De bewoners van Meerleven gaan een feestelijke week tegemoet. Op dinsdag wordt de feestweek afgetrapt door de medewerkers die zich kleden en kappen naar de mode van 1971, zijn er heerlijke traktaties en als kers op de taart kunnen de bewoners genieten van een playbackshow. Op de overige dagen worden de bewoners onder andere uitgenodigd voor een ritje met de paardentram en getrakteerd op optredens van Paul Seller en luchtdirigent Richard van Roessel. En er staat nog veel meer leuks op het programma.

Namens Kennemerhart willen wij Meerleven feliciteren met deze mooie mijlpaal en wensen wij alle bewoners, medewerkers en vrijwilligers van Meerleven een fantastische week toe! ​​​​​​​

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen