Nieuws

Het ‘Volledig Pakket Thuis’ van Kennemerhart

Ieder mens wil zo lang mogelijk de regie over z'n eigen leven houden en zo min mogelijk afhankelijk zijn van anderen. Wij streven ernaar dat cliënten zo lang mogelijk zelfstandig kunnen leven, juist ook thuis. Meer zelfstandigheid verhoogt in de eerste plaats de kwaliteit van leven. Daarom biedt Kennemerhart o.a. de dienst Volledig Pakket Thuis (VPT). Dit bieden we aan bij en rondom de locaties De Roos, het Reinaldahuis, De Blinkert en De Rijp. Kennemerhart breidt dit het komende jaar verder uit.

Alles is dichtbij
Met een Volledig Pakket Thuis pakket is alles in de buurt. De (woonzorg)locaties van Kennemerhart zijn het hart van de wijk. Hier staat de koffie klaar, er worden activiteiten georganiseerd en men kan elkaar ontmoeten. Met een VPT pakket kan er o.a. ook gebruikt worden gemaakt van de faciliteiten van de nabijgelegen woonzorglocatie van Kennemerhart. Maar ook dagbesteding, welzijn, ondersteuning thuis en/of fysiotherapie kan een onderdeel zijn van iemands VPT pakket. Met passende ondersteuning van VPT medewerkers, vrijwilligers en naasten, blijven ouderen langer actief en zelfstanding. Bij Kennemerhart zorgen we samen. .

'Zorgzame (t)huisgenoot gezocht' is de campagne van Kennemerhart om VPT extra aandacht geven. We zoeken nieuwe VPT collega's (ook zonder zorgdiploma) dus als je hierover meer wil weten neem dan vooral een kijkje op Zorgzame (t)huisgenoot gezocht (VPT). » Kennemerhart.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen