Nieuws

Kennemerhart-collega Beau schrijft fictief boek ‘Zorgenkindje’

Kennemerhart-collega Beau Aldenhuijsen, verzorgende IG in opleiding bij De Rijp en De Blinkert, heeft een fictief boek geschreven dat deels over de zorg gaat. Actuele onderwerpen vanuit de zorg passeren de revue. Zo komt bijvoorbeeld de coronacrisis aan bod alsmede de hoge werkdruk en de combinatie werk en leren. Allemaal gebundeld in een fictief verhaal, geschreven vanuit het perspectief van een jonge verpleegkundige in opleiding. Elementen waarin gemiddeld (zorg)collega zich kan herkennen en zich in kan vinden.

"Zorgenkindje vertelt het verhaal over een jonge verpleegkundige in opleiding. Dementie en mantelzorg staan hierin centraal en verder heb ik er een fictief verhaal omheen geschreven. Ik heb mij laten inspireren door mijn eigen werkzaamheden en ervaringen die ik in de loop van de afgelopen jaren heb verricht en opgedaan. Mijn doel met het boek is mensen informeren en enthousiasmeren over de zorg. Zo krijgen niet alleen collega's maar ook mensen die in een andere sector werkzaam zijn een kijkje in hoe het er echt aan toe gaat in de zorg, ook tijdens de coronacrisis."​​​​​​​

Benieuwd naar het boek? Bestel hier een exemplaar. 

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen