Nieuws

Kennemerhart haalt 7500 euro op via RaboClubSupport

Woensdag 16 oktober vond de uitreiking van de RaboClubSupport plaats in het Haarlemmerhout Theater. Een initiatief van Rabobank om een deel van de winst terug te geven aan de maatschappij. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Daarom geeft Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van de winst aan verenigingen, stichtingen en clubs. Alle lokale clubs, verenigingen en stichtingen uit Haarlem en omstreken hadden de mogelijkheid om een idee/doel in te zenden voor onze regio. Door middel van stemmen is een bedrag van 100.000 euro verdeeld over de deelnemers. Het hoogste bedrag dat is uitgereikt is gegaan naar Kennemerhart en naar de Zandvoortse Reddingsbrigade. Een bedrag van 7.500 euro! Wat zijn we blij en trots. Dank aan iedereen voor het stemmen.

Dit bedrag maakt het mogelijk om het ingezonden idee in uitvoering te gaan brengen. Een show/lezing van Erik Scherder voor (eenzame) cliënten van Kennemerhart organiseren. Een bijeenkomst die gaat zorgen voor ontwikkeling, inspiratie, beleving en verbinding voor onze cliënten.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen