Nieuws

KennemerHART in actie voor Oekraïne

De situatie rondom Oekraïne is hartverscheurend en gaat iedereen aan het hart. Ook Kennemerhart zette zich de afgelopen dagen in voor hulp aan Oekraïne. Zo waren er loterijen op de diverse locaties, was er een benefiet lunch voor en door medewerkers, was er een bazaar op Schoterhof en organiseerde de Janskliniek ‘de Oekraïneweek’ met onder andere een silent disco en de ‘tour de Jans’. In De Rijp werden soep en broodjes verkocht en ook medewerkers, vrijwilligers en bewoners van De Molenburg en Huis in de Duinen kwamen in actie. Dit alles leverde een totaalbedrag op van bijna 3.000 euro, dat door het bestuur van Kennemerhart werd verdubbeld. Hierdoor kon een totaalbedrag van 6.000 euro aan Giro555 voor de samenwerkende hulporganisaties worden overgemaakt.

Kennemerhartbestuurders Audrey van Schaik en Cedric van der Meulen: ‘Medewerkers én cliënten gaven aan graag iets te willen doen om het leed voor de slachtoffers van de oorlog te helpen verzachten. Zo ontstonden veel mooie initiatieven dwars door de organisatie heen waar zowel medewerkers, vrijwilligers, cliënten en verwanten, ieder op zijn of haar eigen manier, een steentje aan bij konden dragen.'

 

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen