Nieuws

Kennemerhart opent nieuwe revalidatie afdeling in Bentveld

Er is in de afgelopen maanden flink verbouwd op locatie A.G. Bodaan van Kennemerhart om daar een mooie plek te maken voor de revalidatie en tijdelijk verblijf. De revalidanten zijn hiermee de eersten die Huis in de Duinen hebben verlaten in de aanloop naar sloop en nieuwbouw van Huis in de Duinen. Het woonzorgcentrum A.G. Bodaan ligt midden in de duinen en dat gevoel is zichtbaar op de nieuwe afdeling. Er staat een grote strandpaal in de gang en op de muren zijn afbeeldingen van de duinen en het circuit te vinden.

Teamleider Danielle van der Linden is trots op de nieuwe revalidatie afdeling. “Wij willen graag revalidatie dicht bij huis aanbieden. Dit is een mooie plek voor iedereen uit Heemstede en Aerdenhout om te komen revalideren.”

De eerste revalidanten zijn lovend over de afdeling. “De kleuren zijn fris groen en de kamers zijn op de begane grond dus we kijken prachtig de duinen in.” De afdeling heeft plek voor 20 mensen. De kamers zijn zowel geschikt voor revalidatie als ook voor tijdelijk verblijf. Voor palliatieve zorg zijn er bovendien enkele ruime kamers ingericht, waar ook familie kan verblijven.

Naast deze zorg is er ook een mooi behandelcentrum in A.G. Bodaan gekomen. Ouderen met vragen voor bijvoorbeeld fysiotherapie en ergotherapie zijn welkom. Voor informatie over de revalidatie afdeling kunt u kijken op de website van Kennemerhart of bellen met het aanmeldpunt revalidatie op 088-04 04 102.

Kennemerhart biedt zorg- en dienstverlening aan vanuit tien woonzorgcentra, twaalf dag- en ontmoetingscentra en meerdere behandelcentra aan ruim 2500 ouderen in Zuid Kennemerland.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen