Nieuws

Kennemerhart ‘staprilt’ mee en steunt onderzoek naar Parkinson

In april gaat een aantal medewerkers van Kennemerhart de uitdaging aan om dagelijks 10.000 stappen te zetten. Behalve een persoonlijk uitdaging, dient deze beweegchallenge ook een hoger doel, namelijk geld inzamelen voor onderzoek naar Parkinson. 

Kennemerhartteam staprilt mee
Iris Presburg is fysiotherapeut en één van de aanjagers om Kennemerhartcollega's te motiveren ook mee te doen. Een Kennemerhartteam is inmiddels geformeerd.

Iris:'Kennemerhart is een expertisecentrum op het gebied van Parkinson. Hoe mooi is het dat onze collega's via dit event in actie kunnen komen voor mensen met Parkinson! In ons werk bij Kennemerhart hebben wij regelmatig te maken met deze ziekte. Wij zetten daarom graag een extra stap zodat ParkinsonNL onderzoek kan doen. Voor ons is het een echte challenge op weg naar een gezonder leven en bovendien is het leuk! Help jij ons op weg met een donatie voor ParkinsonNL? Want Parkinson is één van de snelste groeiende hersenziektes én wij zetten ons in om dat te stoppen!' Via deze link kun je het team van Kennemerhart volgen en steunen.

Aanmelden om mee te stappen (zowel als particulier als met een bedrijfsteam) kan via de website van Stapril. Via deze site kunnen wandelaars, teams of bedrijven gesponsord worden om zoveel mogelijk geld op te halen voor ParkinsonNL.

Op de foto: Fysiotherapeuten van Kennemerhart Jeroen Kwaak en Iris Presburg.

Lunch voor mensen met Parkinson
Er gebeurt nog meer rondom aandacht voor Parkinson bij Kennemehart. Zo organiseren Oppepperslocaties Tuindershart en Ramplaanhart, in samenwerking met de ergotherapeuten van Kennemerhart, op maandag 15 april een lunch voor mensen met Parkinson en hun partner of mantelzorger. Tegelijkertijd kunnen zij kennis maken met deze dagbestedingslocaties in het Haarlemse Ramplaankwartier. Meer informatie over de lunch kun je via deze link lezen.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen