Nieuws

Kennemerhart stopt met leveren van zorg op het Anton Pieckhofje

Bij Kennemerhart staat de kwaliteit van zorg voor onze cliënten altijd voorop. We doen continu onderzoek naar de kwaliteit van wonen, zorg en welzijn bij al onze diensten en locaties. In 2020 heeft onderzoek uitgewezen dat de kwaliteit van zorg bij het Anton Pieckhofje, vooral vanwege het verouderde gebouw, niet meer kon worden gegarandeerd. Daarom is besloten om de zorg die op locatie Anton Pieckhofje werd geleverd stop te zetten. De afgelopen maanden konden cliënten verhuizen naar een andere woonzorglocatie van hun voorkeur en eind december 2020 zijn de laatste cliënten verhuisd.

Wonen en zorg waren gescheiden bij het Anton Pieckhofje, dit betekent dat Kennemerhart daar de zorg leverde en dat de bewoners zelfstandig hun woning huurden bij woningbouwcoöperatie Ymere.

We bedanken alle medewerkers van het Anton Pieckhofje voor hun inzet en betrokkenheid bij de cliënten en het Anton Pieckhofje, mede door hen hebben vele bewoners daar jarenlang een warm thuis gehad met goede zorg.

Het Anton Pieckhofje was een uniek concept in Nederland en heeft veel betekend voor de ontwikkeling in woonzorgconcepten voor mensen met dementie. Een concept dat past bij de missie en visie van Kennemerhart en wat wordt gewaardeerd door de cliënten, naasten en medewerkers van Kennemerhart. Het streven blijft dit gewaardeerde concept in een nieuw jasje een nieuwe toekomst te geven op een nieuwe of bestaande locatie van Kennemerhart.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen