Nieuws

Kennemerhart viert Pride

Van 31 juli tot en met 2 augustus kleurde Zandvoort roze (en alle andere kleuren van de regenboog) tijdens Pride at the Beach. Naast een parade, feest en muziek was er aandacht voor kunst, cultuur en maatschappelijke onderwerpen zoals inclusie, jeugd en ouderen. Diversiteit is een belangrijk onderwerp voor Kennemerhart, daarom namen wij actief deel aan de festiviteiten.

Op zondag 31 juli genoot een groep medewerkers en vrijwilligers van een regenboogwandeling door Zandvoort, georganiseerd door Kennemerhart wandelvereniging De Hartjes. Op maandag liepen wij met een paar van onze huizen mee tijdens de Pride Walk. Samen met twee cabrio's, een bakfiets vanuit de technische dienst, medewerkers, vrijwilligers en cliënten legden wij 2,5 kilometer af. Muziek aan, alleen maar vrolijke mensen, uitbundige versiersels, veel geklap en gejuich. Het was een feest voor jong én oud!

Niet alleen Zandvoort stond in het teken van Pride. Op elke woonzorglocatie van Kennemerhart is op verschillende manieren aandacht besteed aan diversiteit. Zo werd overal de regenboogvlag gehesen en leuke activiteiten, zoals een dragqueen bingo, werden georganiseerd.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen