Nieuws

Kerst BeweegBingo voor bewoners De Rij

Maandag 13 december stond voor de bewoners van woonzorgcentrum De Rijp van Kennemerhart al in het teken van kerst. Er werd voor de derde keer een BeweegBingo georganiseerd en dit keer was het thema Kerst. 

Buurtsportcoaches van SportSupport waren aanwezig om de bingo te leiden en alle bewegingen voor te doen. Na een aantal getrokken nummers werd er aan de hand van de Bingo Beweegkaart een oefening gedaan. Deze oefeningen waren bijvoorbeeld kerstballen in de kerstboom hangen of speciale oefeningen voor de vingers om daarna de nummers weer soepel aan te kunnen kruisen op de bingokaarten.

Er werd door de bewoners fanatiek meegespeeld en bewogen. Bij een ‘Bingo!’ werd er volop gedanst en bij een valse bingo moest uiteraard een kerstliedje gezongen worden. Ook dan zong iedereen uit volle borst mee.

De BeweegBingo is een samenwerking tussen Kennemerhart en SportSupport. De BeweegBingo wordt inmiddels twee keer per jaar georganiseerd, een keer in het voorjaar en een keer in het najaar.

 

Bron: Haarlems Weekblad, SportSupport

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen