Nieuws

Kerstvoorstelling Hemels Haarlem te zien bij Kennemerhart

De familievoorstelling ‘Hemels Haarlem! De Kerstrevue’ is aankomende maand te zien in de Stadsschouwburg Haarlem én is live mee te kijken op meerdere locaties van Kennemerhart.

Om de paar jaar wordt het aloude kerstverhaal ‘Scrooge’ over de vrek en zijn plaaggeesten in een nieuw jasje gestoken in de Stadsschouwburg. Eind vorig jaar was dat wederom een groot succes. Dus begon het te kriebelen en werden zes jonge theatermakers gevraagd om een kerstrevue te maken voor de hele familie.

Dit jaar is het dan zover. De jonge makers staan aankomende maand in de Stadsschouwburg met zang, dans, sketches, grappen en alle denkbare kerstclichés. Het verhaal: zes engelen worden naar de aarde gestuurd met een missie: ze gaan op onderzoek uit of de kerstgedachte nog wel leeft. De engelen belanden in Haarlem en maken tijdens hun verblijf in deze stad mee hoe er tegenwoordig kerst wordt gevierd.. in al haar facetten.

Ook te zien bij Kennemerhart

De tijd rondom de feestdagen is een tijd van samenzijn. Echter, niet iedereen is in staat om de deur uit te gaan of familie of bekenden te bezoeken. Daarom wordt de familievoorstelling Hemels Haarlem live ‘gestreamd’ (getoond) voor alle bewoners en cliënten van Kennemerhart. De voorstelling vindt plaats op:

30 december – Janskliniek
3 januari – Schoterhart
3 januari – De Blinkert
3 januari – De Rijp
7 januari – Anton Pieckhofje
9 januari – Overspaarne

Het streamen wordt mede mogelijk gemaakt door de gulle bijdragen van ouderenfondsen. Hartelijk dank daarvoor!

Voor de pers

Wij nodigen de pers van harte uit om aanwezig te zijn bij de livevoorstelling op één van de locaties van Kennemerhart. Heeft u interesse? Stuur dan een mail naar communicatie@kennemerhart.nl.

Lees meer

-Lees het volledige persbericht van de Stadschouwburg: Hemels Haarlem! De Kerstrevue via streaming te zien in meer dan twintig zorgcentra
-Lees meer over de voorstelling Hemels Haarlem.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen