Nieuws

Kennemerhart bestuurder Cedric van der Meulen

Lid Raad van Bestuur Cedric van der Meulen neemt afscheid van Kennemerhart

Cedric van der Meulen, lid Raad van Bestuur Kennemerhart, neemt na 3 jaar afscheid van Kennemerhart. Cedric: “De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt als bestuurder bij Kennemerhart. Ik ben trots dat ik heb kunnen bijdragen aan de ouderenzorg in het algemeen en in het bijzonder aan de uitdagingen van Kennemerhart. Voor mij is het tijd voor iets anders. Ondernemen zit in het bloed en ik kies daarom opnieuw voor het ondernemerschap. Ik word CFO van één van mijn bedrijven, Self-screen B.V.”

De opvolging van Cedric van der Meulen wordt voor de komende periode op interim basis ingevuld door Joke Hoekstra naast huidige bestuurder Carolien Koning. Joke Hoekstra start begin oktober bij Kennemerhart. Marianne Heeremans, voorzitter Raad van Toezicht: “De Raad van Toezicht bedankt Cedric voor zijn inzet en grote betrokkenheid. Wij zijn blij met wat hij voor Kennemerhart heeft betekend en wij wensen hem veel succes en alle goeds voor de toekomst.”

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen