Nieuws

Logopedisten slagen met vlag en wimpel voor kwaliteitstoets

Deze zomer heeft de audit 'Kwaliteitstoets Logopedie 2019' plaatsgevonden bij de vakgroep logopedie van Kennemerhart. Kennemerhart hecht veel waarde aan kwaliteit en deskundigheid. De vakgroep logopedie is uitgebreid getoetst op organisatieonderdelen zoals veiligheid, privacy, registratie, continuïteit, het werken volgens richtlijnen voor de behandeling en op verslaglegging. De logopedisten van Kennemerhart zijn met vlag en wimpel geslaagd voor deze Kwaliteitstoets.

Kennemerhart is de enige aanbieder van ouderenzorg in de regio met logopedisten die deze audit hebben behaald. De zaken binnen de vakgroep zijn goed op orde en de auditoren gaven complimenten aan de logopedisten over de vorm en inhoud van de dossiers. ‘Het verlenen van goede zorg aan onze cliënten heeft onze hoogste prioriteit. Wij bieden logopedische zorg van de hoogste kwaliteit aan onze cliënten, dat wordt onderstreept door het behalen van deze audit. Logopedie van Kennemerhart is er voor alle volwassenen en ouderen in Haarlem én omstreken’, aldus Audrey van Schaik bestuurder van Kennemerhart.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen