Nieuws

Maandelijks: Alzheimer Café en Alzheimer Trefpunt

Het Alzheimer Café en het Alzheimer Trefpunt zijn maandelijkse bijeenkomsten voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden. Ook hulpverleners zijn van harte welkom om hun inzichten en ervaringen te delen of gewoon te horen wat er speelt in de regio. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen gasten in alle openheid met andere aanwezigen praten over een leven met dementie in aanwezigheid van een gespreksleider. En dat alles in een gemoedelijke sfeer.

Het Café en het Trefpunt zijn vrij toegankelijk. U hoeft zich vooraf niet aan te melden. Kom gerust eens kijken en/of nodig mogelijk geïnteresseerden uit!

Alzheimer Café Haarlem 3 februari

Het Alzheimer Café Haarlem vindt plaats op maandagavond 3 februari.

Het thema van deze avond is 'Vrijheid en veiligheid'. Vrijheid is een groot goed voor iedereen, ook voor mensen met dementie. Daar kleven soms gevaren aan. Welke risico’s als mantelzorger durft u te nemen? Wat kan er fout gaan? Hoe gaat u daarmee om? Welke mogelijkheden zijn er? Welke wettelijke regels zijn er? We praten hierover met Astrid de Wit (specialist ouderengeneeskunde bij Zorgbalans) en met een casemanager/verpleegkundige ouderenzorg. Na de pauze delen we ervaringen met elkaar.

Locatie:
Trefpunt 't Trionk
Van Oosten de Bruijnstraat 60 (hoek Westergracht)
2011 VS in Haarlem

Inloop: 19:15 uur
Programma: 19:30 uur-21:30 uur

Alzheimer Trefpunt Zandvoort 5 februari

Op woensdag 5 februari is het Alzheimer Trefpunt in Zandvoort. Ook dit trefpunt vindt maandelijks plaats en is bedoeld voor mensen met dementie, hun naasten en hulpverleners. Ditmaal staat de theatervoorstelling 'Is dit uw moeder' op het programma. Een solovoorstelling van theatermaakster Marijke Kots over dementie.

Locatie:
Wijksteunpunt De Blauwe Tram
Louis Davidscarre 1
2042 LZ Zandvoort

Inloop: 19:00 uur
Programma: 19:15-21:30 uur

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen