Nieuws

Update aanpassingen coronabeleid Kennemerhart

In overleg met de medezeggenschapsraden en teamleiding van Kennemerhart is besloten om tijdelijk het dragen van het mondkapje bij Kennemerhart voort te zetten. Dit ter bescherming van kwetsbare cliënten, om de effecten van de versoepelingen af te wachten en omdat het ziekteverzuim onder medewerkers helaas ook nog hoog is. Veel collega-zorginstellingen in de regio hebben ook besloten om voor de komende periode het mondkapjesbeleid voort te zetten. Dus komt u op bezoek, dan vragen wij u om tijdelijk nog een mondkapje te dragen. Wij waarderen uw medewerking. Op onze woonzorglocaties zijn mondkapjes beschikbaar voor bezoekers. 

Na maandag 7 maart bekijken wij wat de situatie op dat moment is. Als de situatie stabiel blijft hopen we het mondkapjes beleid bij Kennemerhart te kunnen stoppen op 7 maart. Hierover volgt dan uiteraard informatie.  

Hier staan de huisregels die gelden vanaf vrijdag 25 februari 2022. In dit bericht leest u meer over de overige aanpassingen in het coronabeleid van Kennemerhart.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen