Nieuws

Nationale Herdenkingsdag Corona

Vandaag, op dinsdag 6 oktober, is de Nationale Herdenkingsdag Corona. Tijdens deze landelijke herdenkingsdag wordt stilgestaan bij alles wat er is gebeurd in de periode sinds de uitbraak van het coronavirus.

“Het zal een dag zijn waarop we gezamenlijk terugkijken. Een moment van bezinning, waarbij we meeleven met getroffenen in de breedste zin van het woord, verhalen delen en hoopvol vooruitblikken,” aldus premier Rutte.

Ook Kennemerhart staat vandaag stil bij deze dag. “Voor heel Nederland kwam Corona als een schok, maar ik denk dat het voor onze medewerkers in de zorg extra zwaar is geweest en nu nog steeds is. Wij zorgen immers voor de meest kwetsbare doelgroep in onze samenleving. Wat een veerkracht, doorzetting, collegialiteit en flexibiliteit heeft iedereen laten zien. Het gevoel van samenhorigheid was en ís zichtbaar. Hier wordt echt ‘zorg vanuit het hart’ gegeven", aldus Audrey van Schaik, voorzitter Raad van Bestuur van Kennemerhart.

Dag van de Kennemerhart-helden

Daarnaast heeft Kennemerhart morgen, woensdag 7 oktober, uitgeroepen tot de Dag van de Kennemerhart-helden. Op deze dag tonen we onze dankbaarheid aan alle helden van Kennemerhart. Deze dag is voor iederéén van Kennemerhart: van zorgmedewerkers, stafmedewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers tot cliënten. Een dag waarop we elkaar waarderen, de verbinding opzoeken en met kracht vooruit kijken.

Verschillende initiatieven worden morgen ondernomen. Zo kunt u uw waardering/dankbaarheid voor een Kennemerhart-held tonen via een persoonlijke ansichtkaart. Dus wie is volgens u onmisbaar binnen Kennemerhart? Download deze e-card, schrijf een tekst in de tekstvakken, sla het bestand op en mail het naar hem/haar. Voorkeur voor een papieren kaartje? Er liggen vanaf morgen ansichtkaartjes bij de recepties van de woonzorglocaties en op de dag- en ontmoetingscentra. Uiteraard kunt u de kaart ook na 7 oktober nog versturen.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen