Nieuws

Nieuwe leden Raad van Toezicht voor Kennemerhart

De Raad van Toezicht van Kennemerhart heeft per 1 januari 2019 twee nieuwe leden. Tim Winkler is aangesteld voor de portefeuille Kwaliteit & Strategische HR. Mark de Jong gaat zich bezig houden met de  portefeuille Financiën & Vastgoed.

Tim Winkler is psycholoog en specialist in verandermanagement. Hij brengt veel ervaring mee vanuit de zorgsector, waar hij diverse eindverantwoordelijke HR-management en directiefuncties heeft bekleed. Zijn laatste functie was HR manager bij het gefuseerde OLVG te Amsterdam. Momenteel is hij zelfstandig organisatieadviseur en projectmanager vanuit Twinkler Consultancy in Haarlem. Hij heeft in zijn loopbaan diverse toezichthoudende en adviesfuncties vervuld binnen verschillende sectoren. Binnen Kennemerhart neemt hij, naast zijn portefeuille werkzaamheden, ook zitting in de Kwaliteitscommissie.

Mark de Jong is financieel bestuurder bij Alrijne Zorggroep, een ziekenhuisorganisatie die tevens een tak voor ouderenzorg heeft. Hij was eerder werkzaam in het bedrijfsleven op bestuursniveau en heeft de nodige ervaring als toezichthouder, onder andere in de ouderenzorg. Tevens is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe governancecode in de zorg.

Beide leden beschikken over een ondernemende, daadkrachtige en resultaatgerichte instelling met oog voor de historie en visie van de organisatie.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen