Nieuws

Odensehuis Haarlem is open

Op 15 april opende Odensehuis Haarlem officieel de deuren. Odensehuis Haarlem is een inloop- en ontmoetingscentrum voor en door mensen met beginnende dementie en de mensen om hen heen.

Zij komen er voor koffie, ontspanning, het bedenken en ondernemen van activiteiten, informatie, herkenning en ontmoeting. Verwanten zijn hartelijk welkom, niet alleen om mee te doen met activiteiten, maar ook voor een goed gesprek, om op te laden, zorgen te delen en anderen te treffen.

Odensehuis Haarlem is gevestigd in Da Vinci, centrum voor ontmoeting. Hier zijn ook het inloophuis voor kankerpatiënten, de Herstelacademie, welzijnsorganisatie DOCK en de Wijkraad gevestigd.

Odensehuis Haarlem is een samenwerkingsverband tussen Zorggroep Reinalda en Kennemerhart. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen Kestens, coördinator Odensehuis Haarlem, via 06 30208824 (via mail: ekestens@zorggroepreinalda.nl) of kijken op de website www.odensehuishaarlem.nl

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen