Nieuws

Ontdekdezorg week 16 t/m 21 maart 2020

Dit jaar vindt de Ontdekdezorg week (voorheen de Week van Zorg en Welzijn) plaats van 16 t/m 21 maart. In heel Nederland vinden er evenementen plaats waarbij jij in contact kunt komen met potentiële werkgevers. Tijdens deze bijeenkomsten kom jij alles te weten over leren en werken in Zorg en Welzijn.

ZORG.IK? Carrièrebeurs

Werk je in de zorg of overweeg je in de zorg te gaan werken? Ben je bijna klaar met je opleiding en zoek je een leuke werkplek? Zou je willen werken in de regio Kennemerland, Amstelland of Meerlanden? Kom dan zaterdag 21 maart 2020 tussen 14.00 uur en 18.00 uur naar de ZORG.IK? Carrièrebeurs in het Polderhuis, Vestingplein 58, in Velserbroek.

Op een plek alle informatie over werken en leren in zorg en welzijn. De beurs is voor herintreders, carrièreswitchers/zij-instromers, (bijna) schoolverlaters (mbo/hbo) en huidige zorgmedewerkers. Je kunt informatie opdoen wat betreft opleidingen, loopbaanadvies, aanbod van vacatures in de regio, de diversiteit aan functies en sectoren en dit alles in een feestelijke dynamische beurssfeer!

Wat kun je verwachten?

De carrièrebeurs is een initiatief van netwerkorganisatie samen Voor Betere Zorg. Die dag maken 30 zorgorganisaties - waaronder Kennemerhart - graag nader kennis met je en vertellen ze je graag wat ze te bieden hebben. Kennemerhart is aanwezig op deze beurs en onze HR-adviseurs, opleiders en zij-instromers vertellen je graag over de mogelijkheden en ervaringen!

Wat kun je nog meer doen?

  • Laat je cv checken en ga in gesprek met een loopbaancoach
  • Volg leuke workshops, test jouw skills en ga in gesprek met zij-instromers
  • Laat een professionele profielfoto maken voor je CV en LinkedIn profiel
  • Laat je informeren over opleidingen
  • Laat je informeren over uitkeringen en oriëntatietrajecten
  • Laat je verwennen met een stoelmassage

Meer informatie? www.zorgikbeurs.nl

Bekijk de aftermovie van 2019

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen