Nieuws

Onze nieuwe strategie: bij Kennemerhart zorgen we samen

De nieuwe strategie van Kennemerhart is samen met een vertegenwoordiging van cliënten, medewerkers, medezeggenschap, management en Raad van Toezicht tot stand gekomen. Kennemerhart speelt hiermee in op de toenemende (complexe) zorgvraag, het stijgend aantal ouderen, langer thuiswonen, de verwachtingen die zowel cliënten als medewerkers hebben en de krapte op de arbeidsmarkt.

Gisteren werd de strategie in hartje Haarlem centrum, in Theater De Liefde gepresenteerd. Zo’n 70 teamleiders, ambassadeurs en clientenraadsleden lieten zich informeren; zij zijn belangrijke schakels om onze strategie verder uit te rollen en vorm te geven. Een presentatie van het bestuur, nagespeelde voorbeelden uit de praktijk door acteurs van theater Ervarea en een toolkit voor leidinggevenden waren onderdeel van deze inspirerende middag.

Een zorgzame samenleving is een verantwoordelijkheid van iedereen. SAMEN is waar het om draait en dat komt niet voor niets terug in onze kernwaarden. Samen zorgen, Aandacht geven, Mogelijkheden benutten, Eigen regie respecteren en Naasten betrekken. Met deze nieuwe strategie kan Kennemerhart ook de komende jaren die zorg blijven geven aan hen die het nodig hebben.

Onze strategie in 2 minuten? Bekijk dan deze animatievideo over de strategie 2024-2027 van Kennemerhart.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen